Never Stop Loving You
Never Stop Loving You

ENTRY ABOUT MY SUNSHINE LETTER


! SPM !
Friday, March 22, 2013 | 8:19 PM | 0 Talkers

310521_514635915267066_1457083342_n_large
hye  hye morning . err morning ker ni da pkul 11 lebih ni , haha . btw hye my stalkers .! dah lama kita tak ketemu kan .wkakakak ! rasa nya ina dah lama tak update blog ni . bukan rasa . tp memang dah lama tak update. oke nak tahu tak knapa ina dah jrang nk update . err . sbb tahun ina SPM . ! what is SPM ? oke SPM adalah Sijil Perkahwinan Malaysia :3 hahaha ! tak de la tipu jer tu . SPM is Sijil Pelajaran Malaysia :D . Yeahh ina SPM tahun ni .that why ina jarang menupdate . sepanjang ina tak up date blog ni kan . banyak kot kehidupan yang ina lalui selama ni . hahaha ! tahun baru kan . so azam mesti la bru right , bila dah ada azam baru tu mula la dugaan yang betul betul mencabar bagi ina :D yeahh itu baru kehidupan kan kan :D So tahun ni ina SPM kan . Ina perlu ler focus semua subjek subjek yang ina amik tu . Yela masa form 4 banyak main main  . ha naik form 5 amik kau kena kejar subjek subjek yang ina main main tu . kekekeke . tu orang cakap FORM 4 is not time to "HONEYMOON" .

So that adik adik yang form 4 sekarang ni jangan ler korang buat form 4 tu macam tak ada pape yang berlaku . Nanti seksa korang weyh . dengar la cakap kakak yang comel ni . hahaha ! kay gedik -,- . So now  dah hujung bulan 3 . lagi brapa bulan jer kot nak raye . EHH ! salah lagi berapa bulan nak PERCUBAAN n REAL SPM :O . Sejujurnya ina takut sangat sangat la weyh . BTW Convent tahun ni naik lagi nama dia because of the results of SPM . oke kalau tahun ni SPM ramai STRAIGHT ' S A+  . tahun ina memang sure la cikgu push budak budak dia sbb nak kekal kan prestasi dia :3  so by now saya Nur Sabrina Binti Mohammad Shukur perlu la berusaha untuk mencapai cita cita yang telah saya idam-idam kan . hahaha ! okey okey . ina rasa sampai sini je kot ina nak cerita kan psal ni :3 Btw Congratz to ALL ex IJC yang dapat straight's A+ . akan ku ikuti jejak langkah mu kakak - kakak :D heee

To all Batch 96 ! Good Luck for ur SPM this year . siapkan senjata yang secukupnya untuk ke Medan Peperangan . ketemu di Medan Peperangan nanti yer ! :D Chop . Chopppp ! Ada lagi satu . korang semua kene ingat yang SPM from this year SEJARAH wajib lulus kay ! . so sapa yang tak suka SEJARAH tu kne la minat minat kan yer ;D nnti tak dapat sijil kot :D Do ur best Batch 96 !
Assalamualaikum semua :) jumpa di post lain



Older | Newer