Never Stop Loving You
Never Stop Loving You

ENTRY ABOUT MY SUNSHINE LETTER


! Bakal Imamku !
Wednesday, March 27, 2013 | 5:09 PM | 0 Talkers

64409_516009171783511_787047917_n_large
hye - hye :) Assalamualaikum n Morning my stalkers n my ehem ehem :) heeeee ~ hari ni dah 28-3-13 kan kan . sekejap jer dah hujung bulan tiga . so pada hujung bulan tiga ni kan kan . Kita sebenarnya nak cerita kan tuttttt ...... heee ~ Kita nak ceritakan pasal Bakal Imam kita la . Tahu tak siapa laki yang bertuah tu :D ngee ~ kalau nak tahu meyh meyh kita bace lebih mendalam lagi isi tersurat n isi tersirat . Ekekekeke . kay kay pagi pagi buta ni kita dah mula loya buruk :3 Okay first of all :D ina nak bg thu ni . Kita orang dah bersama selama seminggu :) Alhamdulillah Ina happy sangat sangat bila dengan si Panjang , Si Bubu , Si Panda n semua Si lahh -,- hahahaha ! kay jangan layan ina ni . Dia agak mereng sikit pagi ini . Sbb nya kan kan . Ina happy bila Si Bakal Imam Ina ni muncul dalam hidup ina :) Thanks for everything my Future Husband . 
Oke now bermula lah kesah nya :D Ina sebenarnya kan kan kan . :3 Sayang sangat - sangat dekat si tuttt ~ . Nama Si Tuutttt ialah Maziz Nazirul Bin Masrul Hafizie . Heee ~ sedap kan nama dia :D Dia ler yang mengembalikan senyuman ina , dia lah yang dah bukak kan pintu hati ina utk bercinta lagi :) btw thanks my bubu sbb dah hadir dalam hidup ina :) In Shaa Allah ina akan jadi yang terbaik buat kamu sayang :) Ina nak dia jadi yang terakhir buat ina In Shaa Allah :) pray for us :) Setakat seminggu ni Alhamdulillah tak de masalah pape :) Sbb masing-masing nak gembira kan hati antara satu sama lain :) Dia memahami ina n ina pun memahami dia :) Ni cuti sekolah mmg la ad masa right . ? nnti dah bukak sekolah masing masing dah busy . Mybe mase tu mcm - mcm msalah akn timbul right .? In Shaa Allah ina dengan dia akn hadapi semua masalah ni sama - sama . Sbb kita orang sayang antara satu lain :) Heee ~ Dia kan sebaya dengan ina . :) So sama sama ler exam tahun ni :) Kena la bagi sama sbb thun ni exam yang menentu kan masa depan masing - masing :) Lepas exam In Shaa Allah nak jumpa dia . Kalau boleh la nak ajak dia jumpa family . Ehhh . Ehhh . Sepatutnya boy kne bwak jmpa family right ? Arghhh tak pe la . Yang penting ina nak dulu , suka hati la ap orang nak ckap . Walaupun hubungan kita orang family dah thu . Ina lebih selesa dia jumpa dengan family ina  :D Dan kalau ada jodoh In Shaa Allah ina nak dia ikat Ina :) Thu kan ap maksud Ikat ? Kalau thu bagus , n  kalau tak thu pulak pandai - pandai korang la yer . ekekeke . :p Dia caring sangat dekat ina . Dia baik sangat dekat Ina . Kenapa larh Allah tak muncul kan dia lebih awal lagi . kalau dia muncul lebih awal . Ina mesti tak ad sakit hati mcm dulu kan kan :D heee ~ Errrr -,- rasa nya kan sampai sini jer kot ina nak cerita . sbb nya kan ina tak sehat :( Nie semua dari my Bubu tu la , g bawak virus demam dekat ina . dia cakap kata sehati sejiwa . so ap yang dia kene mesti kene dkt ina . See suweet kan smpai dia caka[ mcm tu . ekeke . Okay la rasa nya smpai sini jer la . So ina mau sambung tidur dan tggu ler smpai dia kejut ina . ekeke . ntah pukul brapa la dia nak kejut ina -,- . Dia tu bgun bukan main lambat lagi :3
Okay tata semua :) Thanks sbb sudi meluangkan masa utk baca ntah ap Ina tulis ni . ekekeke :) Next time ina menaip lagi oke :D Love u all :) Assalamualaikum Cinta <3





Older | Newer