Never Stop Loving You
Never Stop Loving You

ENTRY ABOUT MY SUNSHINE LETTER


~ ! ~ MiSs He DaMn mUch ~ ! ~
Friday, December 14, 2012 | 7:53 PM | 0 Talkers
578074_457397854275920_1085934945_n_large
hey-II...ina disini ingin memberi tahu yang ina rindu sesgt dkt budak besar ina tu..heee~~ da berapa mlm ina dok mimpi kan dea...haiyaa..da ler kite org da jrng text n calling-II..:'( nak text dgn dia..dia slalu jer xde kredit...dia tak thu ker yg kite dkt sini terlalu-terlalu rindu kan dia..:( ina tak thu nak ckp mcm mane yang ina betol-betol rindu dekat dia..ina nak text dkt dia..tp dia xde kdt..stiap mlm..stiap pagi ina slalu text ucapkan morning n nytez dkt dia..dengan harapan ina menunggu dia reply mcg ina tp...hurmm..satu ap pon tadak..ye la setiap GF/BF mesti nak morning n nyte dripada pasangan mereka right...so tggu pnye tggu tadak mcg dri dia pon..tp dri mcg org lain..;( ina x nk..ina nak mcg dri dia..klau dia anta mcg mcm tu jer da ckup bg ina...da ckup bg ina senyum..then skrng pulak da jrng nak nmpk dia on9 FB n Twitter..ina kalau on9 mesti benda yang first skali bukak conversation ina dengan dia...then bukak picture-picture dia..da bukak tu ina bukak twitter dia..bce tweet-II dia...arghhhh !! mse bce tweet-II dia ina menangis..:( mengalir air mata ina ni..sbb terlalu rindu kan dia..da tu dkt wallpaper phone ina gmbr dia..then laptop ina pon gmbr dia...background twitter ina pon dlu gmbr dia..:( sbb terlalu rindu kan dia ina letak dkt semua tmpt yg ina slalu bukak..dengan harapan dia selalu dismping ina..tp dia ad dismping ina itu hanya lah gmbr dia shaja..bukan diri dia..ina nak diri dia yg sentiasa dkt ina..mcm ina letak picture dia dkt tu semua..daus !! ina rindu daus thu tak...biler call dia..ina dapat ckp dgn dia sekejap jer..:( sbb slalu call dia...dia bru bgun tido la...bz nak buat assigment la..tu la..ni la..arghhh..!! benci..dengan tu ina rase ina dengan dia semakin hari semakin jauh..ina sebenar nya nak sgt bergyut dgn dia lame-II..mcm dlu..satu jam bergyt dgn dia...kdng-kdng ina rase pelik dkt dia..dia x rindu kan ina ker..==' ina yg ni pon terlalu rindu kan dia..tiap-tiap hari ingt kan dia..:( dia mcm tak ambik kesah pulak..yes ina faham dia bz dgn assigment dia..tp sekurang-kurang nye amik la bahasa dkt ina..ni tak..dok senyap jer..ina sedih thu tak..ina bukan nak ap dari daus..ina jzt nak diberi perhatian n kasih syg daus jer..bile daus tak mcg ina or call ina..ina akn berfikiran positif thu tak..ina slalu fikir dia ni da ad lain ker ??? dia dah tak syg aku ker or wht ever larhh ?? haa ! tu la yg slalu bermain dlm fikiran ina...then klau nak hilang rase positif tu ina mula la bce text-text dia yg dlu-dlu..bru ina rase lega..hilang la rse positif tu..ina takut kehilangan dia lerrr...:(
sebab dulu ina da kehilangan dia sekejap...patut la hari tu ina rase tak sdp hati jer...rupa-rupa nya belakang ina dia curang.:( kay sgt-sgt sedih mse tu..and the first time dia dgr suara ina menangis..:( kay  mse tu xde perasaan malu ina trus ngis dkt dia..arghhh ! peduli la kan malu ke ap ker blkng cerita...yang penting time tu ina rase kecewa n patah hati sgt-sgt..rase nak mintak putus je..dia sebenarnya tanak cerita yang dia curang dgn ina..tp ina paksa pnye paksa bru dia cerita kan dan mase tu la ina menangis :( ina tak sangka kot dia curang belakang ina patot la mse tu kite org jrng mcg , ina pon bia je la kan sbb dia kata dia bz study mse tu dia da nak final exam..oke now see dia curang belakang ina..dia ckp dia kne luahkan dkt ina sbb dia tanak pikir kan byk-byk mslah..ina ckp kat dia sape sruh cri masalah kan buat hal tanggung la sndri.mse tu mmg mara dkt dia la da la kite sedih kan gatal sgt g curang dgn ina sape sruh kan..haa kan lps ina da menangis-menangis tu ina mara dia la..btw mara ina dkt dia ina x boleh tinggi kan suara dkt ina.ina tak thu knpa coz dlu dgn ex-ex ina klau mara ina akn tinggikan suara but dgn dia ina mara mcm tak mara..ina pelik disitu ==" dia ckp ngn ina dia da ptus dgn budak girl tu..yg pelik nyee budak tu thu yg dia couple dgn ina..see snggup dia berscandle kan..hishhh ! bangang btol..grrr!! geram thu tak geram..yang daus tu gatal jugak pergi curang belakang ina kan..keesokan harinya ina text dia ckp ngn dia jgn fikirkan hal yg berlaku smlm tu dlu sbb ina nak dia fokus dkt final exam dia..ina nak dia berjaya dlm pelajaran dia..bukan bermakna ina ckp jgn fikirkan hal tu ina dah lupakan hal tu...Ohhh maii tidak laa..perempuan mane yang  boleh lupakan hal tu kan..mse dia sdng final exam kite org da jrng text thu tak...n smpai sekarang hal tu tergendala..asl nak cerita kan psl tu ad jer halangan..:( ina cbe la lupa kan hal tu..dgn harapan dia akn berubah..insyallah ina dkt sini akn doakn semoga hubungan kite org kekal smpai ke akhir hayat...ina jzt mati kan air jer psl curang tu..klau dia buat hal lagi..haa mmg yer la ina mntx ptus kan..yela ina pnye la snggup tggu dia kan...dia tikam belakang ina kang mkn guna straw la dia tu..itu la yg ina buat fikir positif dkt dia biler tak text ina or call..sbb dia da pernah curang dgn ina !..dlu ina x de amek kesah pon..ina tak suka ..:( dlu ina percya dia 100% but now da bukan 100% lagi..mybe 50% cm tu la...
pape pon ina dengan dia da genap sebulan 10.12.2012..hari tu ina yg text dia dulu..:( ina sedih sgt dengan harapan nak dia yg text dia..tp x de pon..mula-mula pagi tu ina call dia..ckp dia hari ni hari ap.then dia ckp hari isnin...oke ina sedih sgt mse tu..rase nak menangis jer but ina tahan..trus ina letak phone..mlm tu pulak mse da nk pukul 12 ina trus mcg dia..ckp dgn dia " awak happy anniversery yang pertama..thnks sbb sudi jage sye..semoga hubungan kita kekal smpai bile-bile..sye syg awk..tak thu ler awk ingt ker tak tarikh hari ni " trus send..ina ingt dia tak balas but dia bls..yela time tu biasa dia da tido..oke bile dpt text dri dia ina happy sesgt-sgt..dia ckp sme ler..dia kata dia ingt tarikh tu..then dlm hati ina ckp klau dia ingt knpa dia tak wish-wish awal-awal...oke tamat disini cerita ina..yeyyyyy ...tepuk tgn plss..<3


Older | Newer