Never Stop Loving You
Never Stop Loving You

ENTRY ABOUT MY SUNSHINE LETTER


~ ! ~ Good Bye 2012 ~ ! ~
Sunday, December 30, 2012 | 4:48 PM | 0 Talkers
goodbye
hye hye selamat pagi semua hari ni 31/12/12..penutup tahun n penutup bulan...sekejap jer dah akhir tahun kan..:) ina belum sedia nak msuk tahun bru...sbb azam ina dkt thun 2012 ni belum trtunai lagi..so ina akan bwk azam ina ni bersambung pd thun 2013..hee~~ smoga thun dpn lebih baik dri tahun ni..:) tutup buku lama bukak buku baru..:') byk kenangan pahit dan manis dkt thun 2012 yg ina tak kan lupakan..thun dpn SPM so ina kne fokus dkt pelajaran ina...ina kne capai cita cita ina utk menjadi akauntan..:) insyallah dengan belajar brsungguh sungguh ina akn menjadi seorang akauntan yg berjaya..nak happy kan keluarga..nak tnjuk kan dkt sedara mara bahawa anak Mohammad Shukur Bin Zol n Mariam Bte Ahamad boleh berjaya..to my ex ex diluar sana semoga korang bahagia dengan gf korang skrng...ina dkt sini sentiasa doa yg terbaik utk korang..:) jge gf korang baik baik tw.. for my crush dua orang tu "CaPITal MS" n "CapITal A" thnks sbb sudi bersama dengan ina..lagi lagi capital MS tu..:) dia sentiasa ad dengan ina biler ina sedih n gembira...dia seorang yg caring..ina sgt kau la..:) kay ina tanak cerita psl crush ina dkt sini..ina nak cerita dkt entry bru..nnty tak syok la kan..hee~ sbb psl crush ina tu rase nye pnjng..ngee~~ okey for the last thnks to my family.!! sbb sentiasa ad dengan ina ktika ina sedih n happy..love u mama n papa ! doakan yg terbaik utk akk ma n pa..insyallah akk akn bg ma n pa segulung ijazah..so last for me thnks for everything...ina akn frame kan thun 2012 ni..byk suka duka ina dkt thun 2012 ni...

GOODBYE 2012 WELCOME TO 2013 n SPM <3



Older | Newer