Never Stop Loving You
Never Stop Loving You

ENTRY ABOUT MY SUNSHINE LETTER


~ ! ~ CrUsh ~ ! ~
Sunday, December 30, 2012 | 5:28 PM | 0 Talkers
                                                               


Love Image
hye  my stalker stalker..ngeee~ kita kembali di entry baru iaitu CRUSH ~ Crush...?? korang smua mesti ad crush kan..so ina pun ad crush la *jelir lidah* tp kan..tp kan..ina ad dua crush..:( see tamak kan ina ni..heee~~ x pe la dua jer..tanak byk byk da...tu pon perasaan yg dtg sendri..bukan nya ina nak sgt smpai  dua kan..alamak aii..so tlong la jgn marah kan ina..:( sorang crush ina umo 18 n lagi sorang umo 20 utk thun ni la yer..thun dpn korang pndai pndai la..-,- 
okee mcm ni crush ina sorang ni kan yg umo 18 tu mula mula kita orang kawan kawan pnya la kwan..ina byk cerita kan msalah ina dkt dia..n dia pulak slalu caring tntang ina.dia slalu bg ceramah free dkt ina sbb ina ni jenis degil..hehe mula mula ina abaikan perasan syg tu tw dkt dia sbb dia da berpnya..but tk boleh..so x pe la..ina biar kan jer buat tak ad pape..dia layan ina baik sgt sgt...smpai kan ina dah pernah menangis dkt dia..:( oke malu sgt sgt..sbb hanya org yg special jer bg ina yg boleh dgr ina nangis..but dia mse tu ina da tak boleh kwal..ina menangis jugak mse tu..dia pujuk kay tu sgt sgt sweet..then dia bile dia ad masalah dengan gf dia ina slalu dgr..:) ina byk la jugak tlng dia..dlu ngn ex dia pn ina tlong. ina ingt lagi dia sruh tlong dia ckp bile da tlong nnti dia bg upah..tp smpai skrng pun tak dpt..hee~ xde la ina gurau jer capital MS..dia byk thu tntang ina...sbb bg ina dia sgt sgt lain...n ina berani bg satu rahsia dkt dia..ina pecaya dkt dia..dia pun ad bagi satu rahsia dkt ina..dan kami sama sama pegang satu rahsia...kay mse tu ina rase terharu sgt sbb ina sorang jer dpt thu rahsia tu...n dia sgt sgt bertuah dpt satu rahsia ina tu..sbb rahsia ni mmg agk privacy skit..dan pada malam sabtu dia telah call ina menangis nangis.kay kesian sgt dkt crush ina tu..rase nak pegi dkt dia jer n lap kan air mata dia..*sweet pulak* haha..ina dgn dia da lama da knl..budak tu budak group KakiBoom dulu..:) n dia list dkt dalam family ina as HUSBAND u know...auchhh best nyee..hehe..*gedik jap* tp tu hnye fake jer..:) sbb dia dah berpnya..n one more thing now FB dia profil picture dia arghhh..:( sgt sgt patah seribu kot..sbb dia pkai profile picture gf dia n gf dia pkai profile picture dia..:( yela ina ni kan suka sgt stalk orng kan..ha hambek kau skali stalk patah seribu..klau la suatu hari ina dapat jmpa dia ina nak sgt peluk dia..:( ina nak sgt menangis dkt bahu dia..ina nak sgt dia suapkan ina mkn n mkn ubt..:( ina nak sgt dia jge ina bile ina msuk hospital..klau boleh bile ina pergi ina nak dia disamping ina..:) ina tak thu knpa ina ad niat mcm tu..klau la suatu hari dia mntx couple dgn ina tk kan trima..sbb ina thu ina tk kan dpt bahgia kan dia..ina hanya mampu jadi kawan dia..tu pun ina tak thu berapa lama ina dpt jdi kawan dia..serius dia sgt sgt baik..dia sgt sgt serius , penyayang , n caring..dia sanggup tak makan 3 hari sbb dia nak gf dia call dia dlu bru makan..mse dia cerita mcm tu dkt ina..ina rase terharu sgt..(dalam hati ina ckp) *bertuah nya klau aku dapat dia ni* tp tu hanya larh mimpi sahaja sbb dia dah berpnya n ina hnye mampu jdi kan dia sbgai crush ina n kawan baik ina..ina kat sini akn doa smoga dia dgn gf dia kekal smpai bile bile..nnti bila ina da x de gf dia boleh jge dia kan kan..:) n to gf dia..anda amat bertuah dpt crush ina  tu tw..dia seorang yang setia..jge la crush ina tu bile ina da de..:) ina nak sgt jmpa dia sebelum ina ttp mata ina ni..ina nak buat ap yg ina da ckp dkt ats tu..ina thu dia da ad gf but plis for the first n the last..ina nak hajat ina ni tertunai...ina rasa bahagia bila ina dengan ina..ina rase tenang jer bila text dgn dia n bile dgr suara dia...klau dia dekat dgn ina lagi la ina tenang..ina nak ucapkan terima kasih banyak banyak dekat crush ina iaitu Muhammad Shaffiq sbb ada dengan ina susah dan senang..thnks a lot Shaffiq..:) ina happy bila berkwan dgn shaffiq..n terima kasih sbb sudi jge ina.
oke bawah ni la crush ina yg ina cerita kan dkt ats tu yg png berjela jela tu...tu dia dgn kakak dia...comel kan dia dengan kakak dia..
hope satu hari nanti kita akan berjmpa n ina nak shaffiq tunaikan hajat ina tu jer :*

ina rase pasal crush ina lagi sorang tu ina tak sempat nak tulis kot..sbb adik nak guna lappy..sobs sobs sobs...tak pe la insyallah ina smbung petang karang..:*  never stop loving u my crush
assalamualaikum crush ku n stalker stalker ku..:*


Older | Newer