Never Stop Loving You
Never Stop Loving You

ENTRY ABOUT MY SUNSHINE LETTER


10~11~2012 tAkeN bACk wiF sOMeOne sPEcial
Saturday, November 24, 2012 | 5:07 AM | 0 Talkers
Lighthouse on imgfave
hye-hye my stalkers-stalkers yang comel n handsome-handsome..heee..okay alhamdulillah ina semakin pulih....pulih..?? knpa pulih..? adakah ina sakit..?? yeahh ina sakit...hehehe...sakit hati...hati terluka u know..! :p hehe..smua pasal tu ha...tu si Syed Muhammad Firdaus Ashraf.....grrrr..kay lupa kan dea...mula kan yang bru...ina dah oke dah...sbb kedatangan seseorang yang ina mula menyayangi nye pung...ekekeke..kita org kenal 7~11~2012.....hari Rabu malam..hehe..pukul jap-jap ina ingat...ekeke...kay ina gedik..haha..dlm pkul 9.2 mlm..heee~~ ina sbnrnya da lme knl si dia tu...kenal mcm tu jer la...ekeke..ina kenal dia dari zaman TAGGED gitu..lame tak..lme takk...hehehe..yela dari dia mula-mula couple dgn makwe dea...dia ckp dia ngn mkwe dia couple da nk dua thun...so ina kenal dia da nk dua thun la...tp ina kenal mcm tu jer....tak knal lebih mendalam nye pung...ehehehe...patut la semenjak dua menjak tu..ina sibuk sgt nak stalk FB dia tw.....dulu adalah slalu sgt nx stalk FB dia..smpai kan stalk GF dia jugak..hehehe..sbb ina suka dia da lme da...but ina buat tak thu ja...yela tak nak bg harapan yang tggi kan-kan...nnti mkn diri pulakk..oke so mlm tu dia hantar dulu IM dekat ina..kay ina terperanjat giler la kan..yela orng yg ina minat hntr IM dkt ina..dia intro ina smue...so kite org kenal-kenal la kan-kan..hehe....then dpt thu pulak dia study dkt melaka...perghhh..memang dkt giler la kite org ni....oke sep....dlm hati ina mmg happy la kan..sbb orng yg ina minat dkt sesegt lerr...then kite org main dkt twitter...sbb ina ajk men dkt twitter....chop-chop...main..korang jgn fikir lain oke....main mention-mention dkt twitter...hahha...kay ina bongok....wkwkwk..mention pnye mention..lme la jugakk..smpai ker pagi....tgok tu...ina berjaga sbb ina IM n Tweet dgn si budak besar tu..so mse tweet tu..ina luahkan la dkt tweet ina yg ina suka IM n tweet dgn dea la...ina ckp ina happy dgn dea la..ap la...smue nyee laa...then dea perasan..kay malu giler la ina..haha..da tu mse tu kite org IM then TWEET n then kite orng DM lagi tu..perghhh..mmg tgn ina laju jer la menaip kan-kan..hahaha..oke so da smue nya..ina pun happy...dlm mse 3 hari kite org tweet,fb n mcg....ina kenal dia..:) 

detik-detik 10~11~2012
dan pada 10~11~2012 ramai yang suka tarikh tu kan-kan..termasuk la ina..oke ina smpai ckp kat diri ina..kalau la couple dgn dia  tarikh tu kan best....perghhhh.....mmg suka la ina kan klau tarikh tu jdi kenyataan..so jam 11.59 malam bertarikh kan 10~11~12 ina sah jd milik Mohammad Firdaus bin Fadzli..:) dea lamar ina dkt twitter...Ya Allah sweet sgt waktu tu...ina terharu sesgt-II
see...sweet kan...hehe..ina terharu sesgt-II...syg dea la..akhir nya tak sia-sia ina stalk FB n Tagged dia selama bertahun-tahun..<3 syang kau la budak besar...so kami sekarang digelar sebagai pakwe makwe...hehehehe...:) doakan kami yer my stalkers-stalkers..:) dea smpai stalk ina pnye blog..dea ckp dea x nk sakiti hati ina...dia kata hati perempuan sgt lembut untuk merasa semua keperitan ini..:) tu lagi la ina terharu biler bce..smpai kan ina still simpan mcg yang dia bg dkt ina..:) oke..smpaii sini ina mau tulis...lain kali ina tulis kay..tata..Assalamualaikum...pray for us oke...:D


Older | Newer