Never Stop Loving You
Never Stop Loving You

ENTRY ABOUT MY SUNSHINE LETTER


~ ♥ ! Taken By ! ♥ ~
Sunday, September 9, 2012 | 2:44 AM | 0 Talkers


Wall Photos
hye-II...ina kembali diblog...slama brapa bulan ina meninggalkan blog ina ni...dah berhabuk da kan-II..hehe..setiap kali ina kembali ke blog ni..mkne nye ad something la yg ina bawak blik..ekeke...contoh nye...tgok la tajuk di atas.."Taken By" auchhh..ina skrang da taken by teeetttttt......hehehe..setelah setahun la jugak ina menyingle...akhirnya hati ina telah dicuri oleh seseorang insan yg btol-II ikhlas dkt ina.:) ina syg sgt-II dkt dia...ina x nk kehilangan dia...ina hope dia yg terakhir buat ina..walaupun kite org berdua berjauhan melaka ke terengganu bagi ina dia ttp dekat dgn ina...sbb dia da curi hati ina..hati ina dah ad dkt dia...n hati dia dah ad dkt ina..ina nk jge elok-II hati yg dia telah beri dkt ina ni..haehh apsal ayt aku ni belit-II..grrrr~~ keyh da brapa mlm ina tidur lambat...ni smue gara-II si dia...hehe..dia ajk gayut...keyh ina pun ap lagy on jer la...ina bersyukur sgt sbb Allah da pertemukan ina dgn seorng insan yg baik  bernama " Syed Muhammad Firdaus Ashraf " dan smlm budak-II KB telah menjadi saksi yg ina dgn dia telah couple..doa-II kan hubungan kite org kekal smpai biler-II...ina da x nk ptus-II lps ni..penat la..keyh-II ina rse smpai sini jer kot ina nk crita.idea x byk..:( lau byk ina menaip lagi oke syg..sekarang ina nk knl kan jtng hati ina yg kite syg sgt-II...
cakkkkk....tgok bwh ni..hehe...
dia lah insan yg pndai mencuri hati ina..:) ina syg sgt-II dkt dia..
! Syed Muhammad Firdaus Ashraf !
! 02.08.199x !
! Terengganu !
! taken by Nur Sabrina 08-09-2012 !
err....da-II ckup eh nk twu psl dia..lebih-II pulak korang...sepak kang..:p..next time ina akn update blog ina ni oke..tata..*lambai tgn n kaki..hahaha..

p/s:terima kasih kerana hadir dalam hidup ina n terima ina seadanya..ina akn menyayangi dia sperti ina menyayangi family ina..btw mama suke kite couple larh syg ! 


Older | Newer